Gluten-Free Herbed Pizza Crust
TM6 TM5

Gluten-Free Herbed Pizza Crust

3.9 (7 valoraciones )

Ingredientes

Gluten-Free Dough

  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
  • 6 oz brown rice flour
  • 3 oz cassava flour
  • 2 tbsp potato starch
  • 1 tbsp honey
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp dried parsley
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp dried basil
  • 1 package rapid rise yeast
  • 1 large egg
  • 6 oz water

Assembly

  • 3 tbsp pesto sauce
  • fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
  • olive oil, to brush
  • 1 plum tomato, sliced
  • fresh basil leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
761 kJ / 182 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
21 g
Grasa
8 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas