Dispositivos y accesorios
Ginger Pork
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
763 mg
Proteína
20 g
Calorías
1035 kJ /
247 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min