Dispositivos y accesorios
Vegan parmesan shards
Prep. 10min
Total 3h 55min
4 portions
Ingredientes
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)60 g
-
blanched almonds (see Tips)60 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Shards
-
lemon juice2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
salt¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9.2 g
Calorías
816.4 kJ /
194.4 kcal
Grasa
16.2 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
2.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Miso coleslaw
20min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Seitan Pie
2h 10min
Four-seed honey butter
30min
Coriander pesto
5min
Miso dressing
5min