Dispositivos y accesorios
Vegan macadamia cheese ball
Prep. 15min
Total 56h 55min
8 portions
Ingredientes
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
144.9 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Grasa
27.9 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
2.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dairy free
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Vegan butter
8 godz. 5 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Vegan hollandaise
10 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Gluten free pizza base
35 min