Versiones compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1385.4 mg
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Master stock chicken
1h 30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Prawn wontons
2h
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min