Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Curry powder
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 2 ½ tbsp coriander seeds
- 1 tbsp cumin seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground ginger
- 5 dried chillies
- 1 tbsp rock salt
- 2 tsp granulated garlic
- 4 cardamom pods (see Tips)
Mussels
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp palm sugar, grated (approx. 1 cm cube)
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, roots and stalks for broth, leaves reserved to garnish
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 tsp curry powder
- 20 g peanut oil
- 400 g coconut milk
- 100 g water
- 1 capsicum, deseeded and cut into pieces (1 - 2 cm)
- 1000 g fresh mussels, cleaned and debearded
- 1 tsp fish sauce
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4295.8 kJ / 1026.7 kcal
- Proteína
- 68.7 g
- Carbohidratos
- 52.6 g
- Grasa
- 51.4 g
- Grasas saturadas
- 31.8 g
- Fibra
- 7.8 g
- Sodio
- 4535.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tom kha prawns
25 Min
Nam Jim
10min
Prawn and chicken laksa
40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40 min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Malay-style coconut chicken
25h 40 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Prawn noodle curry
10min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Curry laksa
45 Min