Dispositivos y accesorios
Mini cheese scones with savoury butter
Prep. 15min
Total 30min
24 portions
Ingredientes
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
125 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
371.7 kJ /
88.5 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
6.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cheese and bacon scones
35min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
ANZAC biscuits
40min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Magic chocolate sauce
10min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Afghan biscuits
25min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Buttermilk scones
35min
ANZAC slice
1h 40min
Basic muffin mix
30min