Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 35 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
- 4 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 18 oz seafood stock
- 20 oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz heavy whipping cream
- 6 oz cod fillet, diced (1 in.)
- 6 oz salmon, diced (1 in.)
- 6 sprigs fresh thyme, divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)
- fresh baguette, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1682 kJ / 402 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Gefilte Fish
1h 10min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Brazilian Limeade
10 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Cholent
4 godz. 50 min
Thai Fish Curry
50min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Cajun Gumbo
1h 30min
New York Cheesecake
9h 30min