Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
TM5 TM6

Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 (13 valoraciones )

Ingredientes

Preparing the Turkey

  • 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)

Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
  • 150 g mascarpone
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Stuffing the Turkey

  • 1 onion, quartered
  • 5 bay leaves
  • 175 g white wine
  • 175 g water

Roasting

  • 20 pigs in blankets

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4036 kJ / 965 kcal
Proteína
119 g
Carbohidratos
7 g
Grasa
50 g
Grasas saturadas
19 g
Sodio
1089 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas