Dispositivos y accesorios
Hot Crab Dip
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1024.3 mg
Proteína
17.9 g
Calorías
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Grasa
36.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
19.8 g
Carbohidratos
7.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip It or Spread It
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked salmon mousse
5min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Hot Artichoke Dip
30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Caesar Salad Dressing
5min
Baked Crab Dip
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min