Dispositivos y accesorios
Hot Crab Dip
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1024.3 mg
Proteína
17.9 g
Calorías
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Grasa
36.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
19.8 g
Carbohidratos
7.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip It or Spread It
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Queso Fundido with Chorizo
45min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Pear Frangipane
1h 30min
Pears, Cheese and Honey
15min
Shallot Tarte Tatin
2h
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Baked Crab Dip
15min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min