Dispositivos y accesorios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Prep. 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Calorías
290 kJ /
69 kcal
Grasa
1.8 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip soslar ve ezmeler
11 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Tempura Sebzeler
40min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Sebzeli Karides
40min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Taze İç Bakla Humusu
50min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Humus
1h