Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
o bien 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3113 kJ / 744 kcal
- Proteína
- 55 g
- Carbohidratos
- 58 g
- Grasa
- 33 g
- Fibra
- 12 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Fish Tacos
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
White Fish Salad
35 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Southwest Quinoa
40min