Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM5 TM6

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

3.4 (10 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g mixed fresh herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 500 g water
  • 900 g Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 110 g shallots, halved
  • 220 g pancetta, diced (approx. 5 mm)
    o bien 220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 200 g cooked chestnuts, peeled
  • 60 g sweet Marsala wine
  • 1 Tbsp maple syrup
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1674 kJ / 400 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
35 g
Grasa
21 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas