Coconut and Raspberry Cupcakes
TM6 TM5

Coconut and Raspberry Cupcakes

4.0 (29 valoraciones )

Ingredientes

Custard

  • 14 oz whole milk
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 2 oz sugar
  • 1 oz corn starch
  • ½ vanilla bean, seeds only
  • 1 pinch salt

Cupcakes

  • 2 large eggs
  • 5 oz sugar
  • 3 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 4 oz coconut milk
  • 8 ½ oz cake flour
  • 2 oz shredded coconut, unsweetened
  • 2 tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 12 raspberries

Frosting

  • 7 oz unsalted butter, room temperature, diced (1 in.)
  • 12 raspberries

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1800 kJ / 431 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
37 g
Grasa
29 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas