Dispositivos y accesorios
Chicken "Fried" Steak
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
60 g
Calorías
3226 kJ /
771 kcal
Grasa
31 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
S'more Brownie Cups
55min
BBQ Pulled Chicken
40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
English Breakfast Popovers
35min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min