![Beef and beer pie Beef and beer pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cac42b49-ae40-48b7-9fc0-6a1ee4000e23/Derivates/26e1ea6c-5c0e-41fa-bb78-c56da120db76.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Carbohidratos
- 36.3 g
- Grasa
- 35.5 g
- Grasas saturadas
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 1138.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Irish lamb stew
6h 20min
Guinness beef pies
2h 15min
Aussie damper
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Quick massaman beef curry
40 min
Apricot chicken risotto
30 min