Dispositivos y accesorios
Salami, pea and corn fritters
Prep. 35min
Total 40min
24 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
164.9 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
237 kJ /
56.4 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Pikelets
35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Basic muffin mix
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Tuna mornay
45 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min