Dispositivos y accesorios
Japanese Ramen Noodle Soup
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
28.8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pistachio Cream Pasta
30min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Berry mojito mocktail
5min
Chocolate Fudge Cake
Ninguna valoración
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Chicken Nuggets
45min
Cilantro Lime Sauce
10min
Pork Adobo
55min
Gambas
10min