Dispositivos y accesorios
Gevulde veggieslakken
Prep. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
5 g
Calorías
243 kJ /
58 kcal
Grasa
3.2 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
2.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kinderen in de keuken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Popcorn-ijs
Ninguna valoración
De eerste hap: Vruchtenpuree
Ninguna valoración
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Ninguna valoración
Rijst met Zeevruchten
Ninguna valoración
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
Kaas uilen
Ninguna valoración
Groen gekleurde eieren
Ninguna valoración
Roodbruin gekleurde eieren
Ninguna valoración
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Asperge-langoustine terrine
10h
Kalfszwezerik met lente-uien
Ninguna valoración
Garnituur van courgette
30min