Dispositivos y accesorios
Russian Beetroot Salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Carrot and Coconut Smoothie
10 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 Std. 30 Min
Plum and Blackberry Smoothie
5 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Red Lentil Soup
40 Min