Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2157 kJ / 512 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 14 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Tuna Pasta
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min