Dispositivos y accesorios
Quark and herb spread
Prep. 5min
Total 5min
13 portions
Ingredientes
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401.1 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
164.4 kJ /
39.8 kcal
Grasa
1 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
1.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Floating islands
40min
Beetroot salad
10min
Aioli
10min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Stuffed zucchini
1h 5min