Dispositivos y accesorios
Quark and herb spread
Prep. 5min
Total 5min
13 portions
Ingredientes
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401.1 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
164.4 kJ /
39.8 kcal
Grasa
1 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
1.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli salad
10min
Crunchy carrot salad
10min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Asparagus risotto
40min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Vegan custard
15min
Blue cheese tofu dressing
5min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Vegan Caesar dressing
5min