Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (opcional)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1736 kJ / 413 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 5.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Clams with Garlic Sauce
2u. 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Thai Mussels
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Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Stir-fried Clams
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Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
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Prawn Dumplings
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