
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 stalk fresh lemon grass white part only, cut in pieces
- 1 onion halved
- 4 garlic cloves
- 8 macadamia nuts
- 1 tsp curry powder
- 5 cm fresh root ginger peeled
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander plus extra for garnish
- 1 tsp shrimp paste
- 450 g coconut milk
- 20 g butter
- 150 g water
- 2 tsp chicken stock paste (see Tips)
- 8 fresh makrut lime leaves bruised
- 1 tsp fish sauce
- 2 tsp lime juice
- ¼ tsp fine sea salt to taste
- 200 g dried rice noodles (approx. 3 mm wide)
- boiling water
- 200 g chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)
- 300 g prawns, raw, peeled, deveined
- 180 g pak choi cut in pieces
- bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
- 100 g fresh bean sprouts for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 513 kcal / 2156 kJ
- Proteína
- 30 g
- Grasa
- 36 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Fibra
- 5.3 g