Dispositivos y accesorios
Cannelloni
Prep. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion chopped into segments200 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned or fresh150 g
-
chicken breast diced200 g
-
beef diced200 g
-
pork meat, lean, sinew free diced200 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
bay leaf, dried1
-
cognac or brandy30 g
-
flour50 g
-
milk200 g
-
dried cannelloni tubes24 - 30
Béchamel sauce
-
butter60 g
-
flour60 g
-
milk750 g
-
salt1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
nutmeg, ground3 pinches
To brown
-
grated cheese50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
29.44 g
Calorías
2019 kJ /
483 kcal
Grasa
27.13 g
Carbohidratos
29.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Chili Oil Noodles
30 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 h 5 min
Charcoal waffle cones
35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 h 25 min
Beef pierogi
1 h
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tiramisu
5 h 20 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 h 10 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 h 10 min
Salt Cod Fritters
45 min