Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
TM6 TM5

Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze

4.7 (10 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 220 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    o bien 20 g fresh yeast, crumbled
  • 200 g spelt flour
  • 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp fine sea salt

Balsamic Reduction

  • 250 g balsamic vinegar
  • 25 g granulated sugar

Topping

  • 4 Tbsp red pepper pesto
  • 250 g mozzarella, sliced
  • 6 slices prosciutto, torn in large pieces (approx. 80 g)
  • 2 nectarines, each sliced in 8 segments
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 50 g rocket leaves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3218.8 kJ / 769.3 kcal
Proteína
36.6 g
Carbohidratos
100.1 g
Grasa
25 g
Grasas saturadas
10.3 g
Fibra
9 g
Sodio
1522.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas