Dispositivos y accesorios
Salmon tartare
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
560 kJ /
134 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
174 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Salmon Tartare
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Béarnaise sauce
15min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
10min
Orange curry dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Creamy French Dressing
5min
Basic Soup Purée
Ninguna valoración
Tiramisu
5h 20min
Berry mousse
4h 50min