Two-layer chocolate cake
TM6 TM5 TM31

Two-layer chocolate cake

3.3 (19 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g cashews (see Tips), for cashew icing
  • water, for soaking

Cake

  • 230 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 250 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
  • 200 g banana, broken into pieces
  • 150 g pure maple syrup
  • 100 g brown sugar (see Tips)
  • 4 eggs
  • 100 g milk
  • 450 g wholemeal self-raising flour
  • ½ tsp baking powder
  • 60 g raw cacao powder (see Tips)

Chocolate cashew icing

  • 80 g brown sugar
  • 60 g milk
  • 30 g raw cacao powder (see Tips)
  • 250 g cream cheese, softened and cut into cubes (3 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2670.5 kJ / 635.8 kcal
Proteína
13.1 g
Carbohidratos
57.6 g
Grasa
38.6 g
Grasas saturadas
10.5 g
Fibra
8.2 g
Sodio
372.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas