Dispositivos y accesorios
Achcharu (pickle)
Prep. 30min
Total 48h 30min
10 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
368 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
270.4 kJ /
64.3 kcal
Grasa
1.3 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
7.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sri Lankan Feast
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Baked masala fish
1h 15min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Asian-style fish fillets
30min
Za'atar seasoning
5min
Chaat masala
10min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Sunny gazpacho
25min
Beef madras
1h 30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Masala bread rolls
1h 15min
Mango and turmeric sorbet
10min