Dispositivos y accesorios
Potted baby vegetables
Prep. 45min
Total 6h 15min
8 portions
Ingredientes
Rye and chia soil
-
pitted black olives150 g
-
lukewarm water260 g
-
dried instant yeast (1 heaped teaspoon)5 g
-
black chia seeds30 g
-
squid ink (see Tips)1 tsp
-
oil for greasing
-
rye grains230 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini dip
-
tahini180 g
-
lemon juice60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Greek yoghurt drained for 1 hour300 g
-
ground cumin2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt to taste
Raw vegetables
-
baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)16
-
baby asparagus trimmed8
-
fresh enoki mushrooms24
-
snow peas split open lengthways to expose peas8
-
broccolini spears8
-
fresh baby corn8
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
540.5 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1570.1 kJ /
373.8 kcal
Grasa
277.4 g
Fibra
9.6 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
15.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lychee sorbet cocktail
24h 5min
Strawberry gin fizz
10min
Citrus margarita
10min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Hot and sour prawn soup
45min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Bloody Maria
2h 45min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Mai Tai
10min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min