Dispositivos y accesorios
Corn chips with salsa roja
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1152.6 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
3.9 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Mexico
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hash browns
40min
Peanut butter
5min
Hommus
15min
Gnocchi
1h 40min
Basil pesto
10min
Mayonnaise
5min
Baguette
3h 45min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Hommus dip
5min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min