Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 thin brown rice cakes, broken into halves
- 100 g carrot, cut into pieces, plus extra cut into 20 thin discs for ears
- 2 tsp olive oil
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 500 g beef mince
- 6 pitted black olives, cut into small pieces for eyes
- 20 pumpkin seeds
- coconut oil spray, for coating
- 1 red radish, cut into 20 thin discs for ears (optional)
- 2 - 3 celery stalks, cut into thin matchsticks for tails
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 287.3 kJ / 68.4 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 1.9 g
- Grasa
- 4 g
- Grasas saturadas
- 0.3 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sodio
- 36.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Peanut butter and cookie ice cream
13u. 15min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min