
Dispositivos y accesorios
Trio van rijst, vis en groenten
Prep. 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie , gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (opcional)½
-
extra vergine olijfolie , + naar believen60 g
-
zout , + naar believen1 ½ tl
-
cherry tomaten , in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
bevroren groene erwten150 g
-
zalmforelfilets , ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (opcional) , in schijfjes1
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
2406 kJ /
575 kcal
Proteína
34 g
Carbohidratos
69.3 g
Grasa
19.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux