Dispositivos y accesorios
Pasta "alla Norma"
Prep. 10min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)2
-
salt divided2 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to sauté1 oz
-
garlic cloves2
-
17 ½ oz canned whole tomatoesplum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded28 oz
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided4 sprigs
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water53 oz
-
pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)10 ½ oz
-
3 ½ oz ricotta al forno, drainedricotta salata drained3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1264 kJ /
302 kcal
Grasa
9 g
Fibra
8 g
Carbohidratos
50 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sangria
10min
Gazpacho
1h 15min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Mushroom Stroganoff
30min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Risotto with Broccolini
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Pasta Fagioli Soup
40min