Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 (53 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 21 oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
    o bien 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2146 kJ / 513 kcal
Proteína
19 g
Carbohidratos
85 g
Grasa
13 g
Fibra
10 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas