Dispositivos y accesorios
Eggplant and Tomato Pasta
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
21 oz canned whole tomatoesripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
2146 kJ /
513 kcal
Grasa
13 g
Fibra
10 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Pasta Primavera
50min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Tomato Basil Pasta
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mushroom Risotto
30min
Vegetarian Chili
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min