Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
o bien 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 505 kJ / 120 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 7.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z oliwek
5min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z łososia
5min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z makreli wędzonej
20min