Dispositivos y accesorios
Revithia (chickpea soup)
Prep. 5min
Total 24h 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
820.6 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
1054.3 kJ /
251 kcal
Grasa
9.3 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Postcards from Greece
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mushroom quinotto
30min
Pascualina
1h 45min
Grilled eggplant dip
2h
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Eggplant with burghul
55min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Blue cheese tofu dressing
5min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Baked spinach and feta mushrooms
35min