Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
TM31 TM5 TM6

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 (19 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 210 g full cream milk
  • 20 g fresh yeast (see Tips)
  • 2 tbsp raw sugar
  • 60 g unsalted butter, melted
  • 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 3 egg yolks
  • 500 g plain flour, plus extra to dust

Filling

  • 150 g prosciutto, cut into thin slices
  • 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
  • 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
  • 2 tbsp sesame seeds (optional)

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
761 kJ / 181 kcal
Proteína
7.447 g
Carbohidratos
17.494 g
Grasa
8.977 g
Fibra
0.973 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas