Dispositivos y accesorios
Pork belly with spring onions
Prep. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1796.4 mg
Proteína
63.7 g
Calorías
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
77.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Street Food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork
40 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Asian-style pork noodles
1 godz.