Mexican Chicken Soup
TM5 TM6

Mexican Chicken Soup

4.4 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 4 sprigs fresh coriander
  • 1 long red chilli, deseeded if preferred
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 limes, halved
  • 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
  • 750 g water
  • 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
  • 250 g fresh sweetcorn kernels
  • 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 190 g tomatoes, finely diced
  • 2 spring onions, trimmed and sliced
  • 140 g red peppers, deseeded and diced
  • 240 g avocado, flesh only, sliced
  • 180 g cabbage, shredded
  • corn chips, to serve
  • sour cream, to serve
  • pickled jalapeño chillies, to serve
  • 1 sprig fresh coriander, leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2818 kJ / 671 kcal
Proteína
22 g
Carbohidratos
43 g
Grasa
43 g
Fibra
13 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas