Spanish chicken tomato stew (Diabetes)

Spanish chicken tomato stew (Diabetes)

4.6 8 valoración
Prep. 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • hot water
    3 tbsp
  • saffron threads (see Tips)
    2 pinches
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • red onion
    200 g
  • canned cherry tomatoes
    600 g
  • skinless chicken thigh fillet trimmed and cut into halves
    600 g
  • dried oregano
    2 tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • tomato paste
    30 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tbsp
  • broccolini trimmed
    340 g
  • canned cannellini beans no-added salt rinsed and drained
    400 g
  • roasted red capsicum cut into strips
    100 g
  • fresh parsley leaves only to garnish
    4 sprigs

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 197 mg
Proteína 39.5 g
Calorías 1960 kJ / 469 kcal
Grasa 19.5 g
Fibra 14 g
Grasas saturadas 4 g
Carbohidratos 27.5 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...