Dispositivos y accesorios
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prep. 5min
Total 5h
8 pieces
Ingredientes
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
184.9 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
639.8 kJ /
152.9 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nester TM7
30 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Cheesekut
24 Std. 10 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 Std.
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Key Lime Madeleines
2 Std. 35 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Sambal Sotong
1 Std. 15 Min
Calamansi Juice
5 Min