Dispositivos y accesorios
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin cut in thin slices350 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cooking oil50 g
-
garlic cloves cut in thin slices2
-
yellow onion cut in thin slices150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
345 mg
Proteína
27 g
Calorías
1321 kJ /
316 kcal
Grasa
21 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Curry Mee
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min