Dispositivos y accesorios
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Prep. 10min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
14.9 g
Calorías
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
7.5 g
Carbohidratos
39.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nester TM7
30 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Guacamole
Ninguna valoración
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Seitan
40min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Macadamia Pesto
10min
ABC Nut Butter
10min
Tarte Tatin
1h
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Almond Cheese
6h 15min
Cranberry and Orange Cocktail
5min