Dispositivos y accesorios
Toad in the hole
Prep. 15min
Total 25h 25min
4 portions
Ingredientes
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
728.7 mg
Proteína
22.6 g
Calorías
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Grasa
28.6 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
50.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winter escapes
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Curried sausages
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min