Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2097 kJ / 499 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 26 g
- Grasas saturadas
- 12.7 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 1327.5 mg
Recetas alternativas
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Seafood and corn chowder
40 min
Kedgeree
45 min
Kedgeree
45 min
Hearty seafood chowder
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Salmon en croute
50 min
Fish pie
1h 15 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h