Dispositivos y accesorios
Mustard and cheddar mash
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
747.9 mg
Proteína
13.4 g
Calorías
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Grasa
17.1 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
47.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Toad in the hole
25h 25min
Steamed Broccoli
25min
Browned beef mince
20min
All in one bowl bolognese
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
No fail mash potato
20min
Macaroni carbonara
30min