Dispositivos y accesorios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Calorías
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grasa
34.4 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
137.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Ninguna valoración
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Kokos Dahl
25min
Thaise nachos
Ninguna valoración
Hornazo
Ninguna valoración
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Ninguna valoración
Miso Udon Noedels
20min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Azteca taart
1h
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Ninguna valoración