Dispositivos y accesorios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Calorías
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grasa
34.4 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
137.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mediterrane groentepasta
Ninguna valoración
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna valoración
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Cholent
Ninguna valoración
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Ninguna valoración
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Popeye's power bowl met bramen
Ninguna valoración
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Kleverige sesamkip
40min