Dispositivos y accesorios
Leftover Chicken Kimchi Salad
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
572.8 mg
Proteína
21.1 g
Calorías
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
11.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourish Your Gut
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Pad Thai
45min
Thai red chicken curry and rice
40min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Courgetti Carbonara
40min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min