Dispositivos y accesorios
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
340.2 mg
Proteína
1.4 g
Calorías
203.3 kJ /
48.6 kcal
Grasa
3.9 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
2.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Stir-Fried Vegetables
15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mapo tofu
15min
Fried Beehoon
20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min